Vi leverer skybaserte løsninger for en kraftbransje i endring

Vår historie

Metzum er et teknologiselskap fra Vestlandet, med hovedkontor i Bergen.

Selskapet ble lansert i januar 2020 som en felles teknologisatsing mellom Fjordkraft AS og Rieber & Søn AS. Ideen sprang ut fra et ønske om å utvikle løsninger for effektivisering av forretningsprosesser for aktører i kraftmarkedet.

Fjordkraft har over flere år utviklet en moderne plattform for effektiv drift, med stort markedspotensiale. Sammen med investeringsselskapet til Rieber-familien, Rieber & Søn, og nøkkelpersoner fra programvareutvikling for kraftbransjen, ble Metzum lansert.

Vi leverer i dag fremtidsrettede løsninger til aktører med behov for effektiv og skalerbar håndtering av store transaksjonsvolum; i hele Norden.

Våre majoritetseiere er Fjordkraft AS og Rieber & Søn AS.

Vi har lang erfaring fra utvikling av løsninger for kraftbransjen. Selskapet er i vekst og ser etter nye systemutviklere til kontoret i Bergen. Kontakt oss gjerne!

Metzum - teknologiselskap fra Vestlandet

Om Fjordkraft

Fjordkraft leverer strøm til over 1,4 millioner mennesker gjennom mer enn 600 000 målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i hele Norge. Fjordkraft er et børsnotert selskap, med over 4600 eiere. De største eierne er BKK og Skagerak Energi. Hovedkontoret er i Bergen, og selskapet har avdelinger i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger og på Sortland.

investor.fjordkraft.no/

Metzum - teknologiselskap fra Vestlandet

Om Rieber & Søn

Rieber & Søn (tidligere Atlantis Vest) er et norsk familieeid investeringsselskap med en industriell forankring som strekker seg tilbake til 1839. Selskapet har røtter i Bergen, men er internasjonale i sin orientering. Direkte investeringer utgjør det viktigste aktivitetsområdet i Rieber & Søn, og som eier er selskapet aktivt involvert og en nær diskusjonspartner for ledelsen i enkeltinvesteringene.

rieberson.no

Vårt team

Vi søker nye medarbeidere til vårt hovedkontor i Bergen!

Programvaren vår skal utvides med ny og spennende funksjonalitet. Vi trenger derfor flere dyktige utviklere med på laget. Send din søknad med CV til oss!

Kontakt oss gjerne for prat og for å lære mer om Metzum.

Johnny Haugsbakk
Chief Executive Officer
johnny@metzum.no / 915 95 210

Metzum - teknologiselskap fra Vestlandet

Metzum er et teknologiselskap fra Vestlandet. Vi leverer skybaserte løsninger for energi- og kraftbransjen.